Haken op maat

Uit ervaring weten we dat niet iedereen de fijne kneepjes meteen onder de knie krijgt. Met veel oefenen en geduld kom je al een heel eind, maar: lukt het je na het volgen van onze basisworkshop nog niet, of zijn er specifieke dingen waar je tegen aan loopt, dan kun je een persoonlijke afspraak maken voor wat extra hulp. De kosten hiervoor zijn 15,00 euro per uur. Het voordeel van een privéles is dat je onverdeelde aandacht krijgt!  Je bent van harte welkom in onze werkruimte, maak een afspraak via het contactformulier

Speciale wensen?

Voor (bijna) alle zelfgemaakte dingen op deze pagina geldt, dat het mogelijk is deze bij ons te bestellen. Waar mogelijk passen we het product natuurlijk graag naar jouw wensen aan.  Wilt u een item wat geheel gehaakt is van gerecycled katoen, ook dat is mogelijk. Wilt u met het garen wat geweest is van dierbaren een leuke knuffel of iets anders? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kun je zelf niet haken? Geen probleem! De Hippe Haaknaald haakt ook op bestelling.

Ik vraag altijd eerst wat ongeveer de bedoeling is waarna ik je een richtprijs kan geven. Als je akkoord bent gaan we verder met de “onderhandelingen”. Koop je zelf het materiaal of laat je dat aan mij over bijvoorbeeld. Ik krijg wel eens de vraag om iets te haken naar aanleiding van een bestaand project. Dan is het vaak makkelijk om aan te geven hoe lang het duurt en hoeveel het ongeveer gaat kosten.
De keuze van kleuren is altijd erg persoonlijk. Ik laat je dit zoveel mogelijk zelf beslissen.

Als je besluit een bestelling te plaatsen geldt er een aanbetaling van 50%. Het restant betaal je na aflevering.

Stuur (vrijblijvend) een bericht via het contactformulier voor meer informatie!

Ben je op zoek naar een haakworkshop bij een vrijgezellenfeestje of babyshower? Neem dan contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Gebruik daarvoor ook het contactformulier.