Over ons

De Hippe Haaknaald haakt al heel erg lang. In 1978 kwam het eerste haakwerkje van de naald en er zouden er nog velen volgen. De Hippe Haaknaald werkt graag met katoen in allerlei kleurtjes. Dat is ook ons basismateriaal voor de Amigurumi techniek.

Maar, het is ook een uitdaging om aan de slag te gaan met spullen die je al hebt liggen en daar weer iets hips van te maken.

Kijk voor ons actuele aanbod bij “Workshops”

Retrokussen

Workshop agenda

Workshopprogramma najaar 2016

Filethaken                                          dinsdag        25-10-2016, 19.30 uur

Nog 3 plekjes open

Neem je eigen project mee         dinsdag        22-11-2016, 19.30 uur

Heb je interesse voor een workshop? Neem dan contact op via het inschrijfformulier

breien

Haken op maat

Uit ervaring weten we dat niet iedereen de fijne kneepjes meteen onder de knie krijgt. Met veel oefenen en geduld kom je al een heel eind, maar: lukt het je na het volgen van onze basisworkshop nog steeds niet, of zijn er specifieke dingen waar je tegen aan loopt, dan kun je een persoonlijke afspraak maken voor wat extra hulp.

De kosten hiervoor zijn 12.50 euro per uur. Het voordeel van een privéles is dat je onverdeelde aandacht krijgt! Je bent van harte welkom in het onze werkruimte, maak een afspraak via het contactformulier!

Vloerkleed

Speciale wensen?

Voor (bijna) alle zelfgemaakte dingen op deze pagina geldt, dat het mogelijk is deze bij ons te bestellen. Waar mogelijk passen we het product natuurlijk graag naar jouw wensen aan. Stuur (vrijblijvend) een bericht via het contactformulier voor meer informatie!

Ben je op zoek naar een haakworkshop bij een vrijgezellenfeestje of babyshower? Neem dan contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Gebruik daarvoor ook het contactformulier.

 

 

Achter in ’t Schuurtje

De Hippe Haaknaald organiseert ook regelmatig workshops in samenwerking met Achter in ’t Schuurtje. Deze workshops worden in onze agenda weergegeven o.v.v. ‘Locatie: Achter in ’t Schuurtje’ .
Bij hen kun je ook terecht voor leuke workshops met bloemen en natuurlijke materialen!

achter in t schuurtje