Over ons

De Hippe Haaknaald haakt al heel erg lang. In 1978 kwam het eerste haakwerkje van de naald en er zouden er nog velen volgen. De Hippe Haaknaald werkt graag met katoen in allerlei kleurtjes. Dat is ook ons basismateriaal voor de Amigurumi techniek en het filethaken.

Speciaal voor de workshops maakt de Hippe Haaknaald gebruik van eigen lesmateriaal en patronen.

Kijk voor ons actuele aanbod bij “Workshopagenda”

 

Workshop agenda

Workshop-programma  2018

Het programma voor het najaar 2018 volgt binnenkort.

Heb je interesse in een workshop of heeft een andere datum je voorkeur? Neem dan contact op via het inschrijfformulier

Evenementen

Gaat u een evenement organiseren en denkt u dat de Hippe haaknaald een leuke toevoeging kan zijn? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Op zaterdag 25 augustus staat de Hippe Haaknaald weer op de gezellige Beatrixmarkt ter hoogte van nummer 46 in Veenendaal. Ook dit keer weer met het workshopaanbod voor het najaar 2018, hippe haaksels en met de bedrukte tasjes en zakjes. Zie ik je daar ook?

Bewaren

Haken op maat

Uit ervaring weten we dat niet iedereen de fijne kneepjes meteen onder de knie krijgt. Met veel oefenen en geduld kom je al een heel eind, maar: lukt het je na het volgen van onze basisworkshop nog niet, of zijn er specifieke dingen waar je tegen aan loopt, dan kun je een persoonlijke afspraak maken voor wat extra hulp. De kosten hiervoor zijn 12.50 euro per uur. Het voordeel van een privéles is dat je onverdeelde aandacht krijgt!  Je bent van harte welkom in onze werkruimte, maak een afspraak via het contactformulier

Speciale wensen?

Voor (bijna) alle zelfgemaakte dingen op deze pagina geldt, dat het mogelijk is deze bij ons te bestellen. Waar mogelijk passen we het product natuurlijk graag naar jouw wensen aan.  Wilt u een item wat geheel gehaakt is van gerecycled katoen, ook dat is mogelijk. Wilt u met het garen wat geweest is van dierbaren een leuke knuffel of iets anders? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Stuur (vrijblijvend) een bericht via het contactformulier voor meer informatie!

Ben je op zoek naar een haakworkshop bij een vrijgezellenfeestje of babyshower? Neem dan contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Gebruik daarvoor ook het contactformulier.